Ninove 20 Aug 2018 - 03:29
Bewolkt
18°C

Memorial Geert Rasschaert groot succes met 1300 deelnemers

28 juli 2018
Memorial Geert Rasschaert groot succes met 1300 deelnemers

#Ninove  -De 28 ste editie van de Memorial Geert Rasschaert op de atletiekpiste van Ninove werd andermaal een groot succes.

Atletiekvereniging VITA die instaat voor de organisatie kreeg maar liefst 1300 deelnemers met 20 verschillende Nationaliteiten in de verschillende disiplines aan de start. Er werden onder andere wedstrijden georganiseerd in het speerwerpen, kogelstoten, hoog- en verspringen, discuswerpen maar het grootste aantal wedstrijden op deze topsportdag was weggelegd voor de verschillende loopnummers. Op de 400 meter kwamen oa de broers Kevin en Jonathan Borlée aan de start en het werd Kevin die voor broer Jonathan de overwinning binnen haalde in de laatste test voor het EK in Berlijn. Deze meeting maakt deel uit van de Flanderscupmeeting van Vlaanderen en behoort tot de top wat betreft aantallen en kwaliteit van de deelnemers. Alle uitslagen van de meeting kan men bekijken via http://www.liveresults.be/

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons