Ninove 06 Jun 2020 - 11u14
Lichte regen
8.71°C

Dirk De Beuf wint brons op Bk sup (en is vice-Belgisch kampioen Masters)

26 augustus 2018
Dirk De Beuf wint brons op Bk sup (en is vice-Belgisch kampioen Masters)

MEERBEKE - Op zondag 26 augustus is gestreden om de Belgische driekleur SUP (Stand Up Paddle) in Deinze.

Een 40-tal deelnemers kwamen aan de start voor een parcours van 16 km op de Leie. Na een hectische start was het belangrijk om goed vooraan mee te zijn.

Kjell De Bruyn won afgetekend, terwijl voor de overige podiumplaatsen nog hard geknokt werd tot op de finishlijn.

Uiteindelijk moest Dirk De Beuf uit Meerbeke de duimen leggen tegen Pascal Bleys. Hij werd daarmee vice-Belgisch kampioen bij de Masters en derde overall.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons