Ninove 07 Jun 2020 - 08u54
Overcast Clouds
11.48°C

Karateclub Kachi direct op niveau bij de start van het seizoen

11 september 2018
Karateclub Kachi direct op niveau bij de start van het seizoen

NINOVE - Broer en zus Zander en Zsofi Raes namen deel aan de Sparring Cup in Luik. Zij haalden in het prille begin van het sportseizoen al het podium.

Zsofi kwam in actie in het onderdeel Kata en behaalde een mooie 3de plaats tussen enkele Belgische toppers.

Broer Zander trad aan in het onderdeel Kumite (gevecht). Hij won 3 ronden met duidelijke cijfers: 9-0, 6-0 en 9-0. In de finale streed hij voor 1ste plaats. Deze verloor hij echter met 3-0. Maar hij behaalde toch een mooie 2de plaats.

Info: http://www.karateclubkachi.be/.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons