Ninove 25 May 2020 - 16u24
Scattered Clouds
16.51°C

Kleuterkamp tijdens de herfstvakantie in teken van halloween

25 september 2018
Kleuterkamp tijdens de herfstvakantie in teken van halloween

NINOVE – De sportdienst organiseert op 29, 30 en 31 oktober een kleuterkamp voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Het thema is halloween.

De monitoren zorgen voor ‘spooktaculaire’ opdrachten. Op de laatste dag mag iedereen zich verkleden in zijn/haar favoriet halloween-personage om zo de leuke driedaagse af te sluiten.

Praktisch

  • Kostprijs: € 30, inclusief verzekering tegen lichamelijke ongevallen.
  • Inschrijven: enkel online via www.ninove.be.
Info: Sportdienst – 054-33 93 97 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons