Ninove 03 Jun 2020 - 19u34
Overcast Clouds
20.36°C

Finisht ‘Omloop Het Nieuwsblad’ volgend jaar in Ninove?

08 november 2018
Finisht ‘Omloop Het Nieuwsblad’ volgend jaar in Ninove?

NINOVE – De kans bestaat dat de eindstreep van de ‘Omloop Het Nieuwsblad’ volgend jaar niet meer ligt op de Halsesteenweg in Meerbeke, maar op de Onderwijslaan. Al is dat volgens Willy Verlé bijlange nog niet zeker.

De geruchten doen al een tijdje de ronde. We gingen ons licht opsteken bij Willy Verlé, PR van het ‘Omloop Finish Team’, dat de aankomst in Meerbeke in goede banen leidt.

“Daar is inderdaad sprake van”, aldus Willy. “Wij onderzoeken de mogelijkheden, maar het ligt niet zo eenvoudig. De vraag komt vanuit Flanders Classics. Op die manier zou er meer beleving kunnen zijn, meer publiek en meer betrokkenheid bij de Ninoofse handelaars. Een van de mogelijke denkpistes is de aankomst te laten plaatsvinden op de Onderwijslaan.”

Al is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. “Vergeet niet dat de Omloop nu al groter is qua organisatie dan toen de Ronde hier is gestopt. Alleen al bijvoorbeeld het groot aantal teambussen van de ploegen vormt een hele logistieke opgave. We moeten met zoveel extra zaken rekening houden, dat die verhuis helemaal niet zeker is. De Halsesteenweg zijn we gewoon. Maar goed, we onderzoeken de mogelijkheden en zullen over enkele weken daarover uitsluitsel hebben.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons