Ninove 05 Jun 2020 - 06u12
Broken Clouds
9.63°C

Sportkrasjel 2018 met Peter Van Peteghem en Laurens De Plus

15 november 2018
Sportkrasjel 2018 met Peter Van Peteghem en Laurens De Plus

NINOVE – Peter Van Petegehem en Laurens De Plus maken hun opwachting tijdens de Sportkrasjel. Sporza-presentator Tom Vandenbulcke praat het geheel aan mekaar. Dat belooft voor de bekendmaking van de sportlaureaten op 24 november in Sportkaffee Time-Out.

De Ninoofse Sportraad organiseert i.s.m. de Sportdienst traditiegetrouw de Ninofse Sportkrasjel, voorheen gekend als de Sportnacht. Uiteraard is de bekendmaking van de sportlaureaten 2018 de kern van dit evenement. De optredens en interviews met ex-wielrenner Peter Van Petegem en Ninovieter Laurens De Plus (wereldkampioen ploegentijdrit) zorgen voor een extra piment. Zeker als Sporza-journalist Tom Vandenbulcke de man met de micro is.

Naast de 7 laureaten is ook de categorie ‘vrijwilliger(s) van het jaar’ voorzien. Deze prijs is een eerbetoon aan de vele onbaatzuchtige medewerkers binnen de sportclubs. De categorie ‘G-sporter(s) van het jaar’ huldigt de atleten met een fysieke of mentale beperking en hun sportieve prestatie. De categorie ‘beste organisatie’ is voor een evenement met grote uitstraling zowel binnen als buiten Ninove. De ‘topsportlaureaat’ bekroont top- of beroepssporters omwille van uitzonderlijke nationale en internationale prestaties. Tenslotte is er een ‘Lifetime Achievement Award’ voor de bekroning van een afgesloten actieve sportcarrière.

De muzikale omlijsting is in handen van groep ‘Lampadeir’ en Sporza-presentator Tom Vandenbulcke leidt zoals gezegd het geheel in goede banen.

Praktisch

  • Datum en uur: zaterdag 24 november 2018 om 20.00 uur.
  • Plaats: de cafetaria van de sporthal ‘t Sportstekske ‘Sportkaffee Time-Out’.

MLI – Foto: laureaten en sportraad op Krasjel 2017.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons