Ninove 01 Apr 2020 - 07u25
Clear Sky
6.1°C

Binnenkort kun je voor alle Ninoofse sportkampen tegelijk inschrijven

26 januari 2019
Binnenkort kun je voor alle Ninoofse sportkampen tegelijk inschrijven

NINOVE – Vanaf 13 februari kun je voor alle sportkampen inschrijven.

Om de schoolvakanties tijdig sportief te kunnen plannen, zijn de data voor de inschrijvingen van de sportkampen gewijzigd.

In de vakantiebrochure staat vermeld dat je per vakantieperiode moet inschrijven voor de sportkampen. Maar vanaf 13 februari 2019 kun je voor alle sportkampen tegelijkertijd inschrijven.

Schrijf dus vanaf deze datum in voor de sportkampen van paas-, zomer-, herfst- én kerstvakantie 2019.

Info Ninoofse sportdienst: Sporthal ’t Sportstekske, Parklaan 15 Ninove – 054-33 93 97 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Brochure Sportkampen 2019.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons