Ninove 25 May 2020 - 16u48
Scattered Clouds
16.51°C

Gianni Schotte voor de tiende keer op rij Oost-Vlaams kampioen karate

27 januari 2019
Gianni Schotte voor de tiende keer op rij Oost-Vlaams kampioen karate

NINOVE – Tien keer na elkaar Oost-Vlaams kampioen worden, het is zeer weinigen gegeven. Karateka Gianni Schotte presteerde dit tijdens de Oost-Vlaamse kampioenschappen.

Gianni behaalde een 1ste plaats in de discipline kata en de discipline kumite. Daardoor is hij terug algemeen Oost-Vlaams kampioen.

Deze titel kreeg zelfs een heel speciaal tintje want het kampioenschap vond plaats in zijn eigen Ninove.

Sportschepen Marc Torrekens en sportliefhebber Luc Chevalier waren er als de kippen bij om hem te feliciteren. Burgemeester Tania De Jonge bedacht hem met drie dikke ‘bezen’. Of wat had je verwacht?

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons