Ninove 04 Jun 2020 - 08u16
Overcast Clouds
20.36°C

Grote prijs Beeckman-De Caluwé op nieuwe paden

07 juli 2017
Grote prijs Beeckman-De Caluwé op nieuwe paden

Op donderdag 20 juli zal voor de vijfenzeventigste maal de "Grote prijs Beeckman-De Caluwé" verreden worden in en rond Ninove. De wedstrijd voor eliterenners met contract ondergaat dit jaar enkele wijzigingen, met als voornaamste de nieuwe start- en aankomstplaats in de Onderwijslaan. Door de geplande wegenwerken in de Dreefstraat waren de organisatoren verplicht uit te kijken naar een alternatief parcours en vonden met de Mallardstraat een nieuwe verbinding op hun parcours tussen Graanmarkt en de Boudewijnlaan, en een nieuwe start- en aankomstplaats in de Onderwijslaan, dit met de medewerking van Flanders Cycling Events en scholengroep IKORN, die de tenten en gebouwen ter beschikking stellen en waar men iets kan drinken tijdens de wedstrijd. De Denderclub Ninove en voorzitter Pascal Carael verwelkomen alle wielerliefhebbers op donderdag 20 juli vanaf 14 uur aan de nieuwe startplaats of langs het parcours dat loopt via Ninove-Meerbeke-Denderwindeke-Pollare en terug naar Ninove, dit over een afstand van 166 km verdeeld over 13 ronden van 12,5 km.   Foto's Giovanni Neckebroeck - NINOFMEDIA  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons