Ninove 05 Jun 2020 - 06u27
Broken Clouds
9.63°C

Eddy De Vogelaer is de nieuwe voorzitter van VITA

01 februari 2019
Eddy De Vogelaer is de nieuwe voorzitter van VITA

NINOVE – Tijdens de voorbije bestuursvergadering is Eddy De Vogelaer officieel aangesteld als nieuwe voorzitter van atletiekclub VITA.

Eddy is sinds jaar en dag verbonden met de club: eerst als lid van AC Denderleeuw, nadien bij de fusieclubs ZOVA en uiteindelijk VITA. Hij kent als geen ander het reilen en zeilen van VITA en bij uitbreiding de atletiekwereld.

Hij verdiende zijn strepen als atleet, met sterke prestaties in tal van disciplines, maar hij nam ook meerdere functies op als bestuurslid.

In maart stopt zijn mandaat als voorzitter van de Vlaamse Atletiekliga (VAL), een taak die hij gedurende 16 jaar met veel overgave vervulde. Deze ervaring zal hij kunnen gebruiken om VITA verder uit te bouwen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons