Ninove 05 Jun 2020 - 07u06
Broken Clouds
9.63°C

Vloek nooit meer op uw tv (tijdens de koers)

01 maart 2019

NINOVE - Morgen start met de ‘Omloop het Nieuwsblad’ het nieuwe wielerseizoen. De koers komt voor het eerst aan in het centrum van Ninove.

De opbouw van de VIP-tent ter hoogte van de Onderwijslaan is al een tijdje bezig. Sinds donderdag is ook de VRT begonnen met het installeren van de regiewagen, de zendmasten en andere technologische hoogstandjes.Wat weinig mensen weten is dat wat u tijdens de koers op tv ziet, bepaald wordt door een geboren en getogen Ninovieter. Ninofmedia sprak met regisseur Gunther Herregodts en keek vol bewondering naar de testuitzending van de laatste 40 km.

(JTR)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons