Ninove 20 Aug 2018 - 03:27
Bewolkt
18°C

Memorial Geert Rasschaert

13 juli 2017
Memorial Geert Rasschaert

Zaterdag 15 juli heeft op de atletiekpiste van Ninove de Memorial Geert Rasschaert plaats. Deze Internationale atletiekmeeting behoord tot de top van België en met vooraf reeds 1.100 inschrijvingen beloofd het opnieuw een topeditie te worden. Tal van Belgische toppers komen in verschillende disiplines aan de start, op de 100 meter starten oa Eline Berings, Chloé Beaucarne en Sarah Misine. Voor Eline organiseert men bovendien reeksen + finale want kan zich nog kwalificeren voor WK te Londen. 

Op de 200 meter komen oa Olivia Borlee en Cynthia Bolingo aan de start (Belgisch Kampioen 100m en 200m). 

Verder komen nog tal van Belgische kampioenen aan de start in verschillende reeksen. In het Discus komen Philippe Milanov (Belgisch kampioen Kogel + Discus), Zilver op zowel Europees al Wereldkampioenschap en reeds 3x winnaar van een Diamond League-meeting, maar ook de Amerikaan Andrew EVANS (66m) op het plein.

In het hoogspringen staat Bram Ghuys (Belgisch kampioen) op het programma, bij de vrouwen zijn dat Hannelore Desmet (Belgisch kampioen), Hanne Van Hesche en Claire Orcel. Voor het kogelstoten is Philippe Milanov (Belgisch kampioen Kogel / Discus) één van de grote favorieten.

Het zal dus een drukke dag worden met tal van disiplines op de atletiekpiste, men gaat van start om 13.30 uur, de laatste deelnemers zullen pas laat op de avond hun wedstrijd afwerken.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons