Ninove 30 Mar 2020 - 12u32
Clear Sky
1.84°C

KVK Ninove wint met 4-2 maar nog geen kampioen !

24 maart 2019

NINOVE - KVK Ninove heeft zaterdagavond met 4-2 gewonnen van Lochristi.

Omdat concurrent Bambrugge 0-0 gelijk speelde op Aalter was het feestje op het terrein van de kloppers nog even uitgesteld.

Volgende week zondag om 15 uur speelt KVK Ninove op het plein van Zele voor de titel en maakt zich opnieuw klaar voor een voetbalfeest.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons