Ninove 25 May 2020 - 18u21
Scattered Clouds
16.51°C

Wielertoeristenclub ‘De Mennes’ kreeg nieuwe outfit van Puurwoonarchitectuur

06 april 2019

Ninofmedia ging gisteren een kijkje nemen op de ploegvoorstelling van de wielertoeristengroep ‘De Mennes.’
Dit vrolijke gebeuren vond plaats in de toonzaal van Puurwoonarchitectuur te Denderhoutem,al jaar en dag de hoofdsponsor van De Mennes.

De oprichters Rudy Cooman en Philippe Jenquin zijn sinds 2008 vaste waarden in de groep die vandaag de dag 13 leden telt. Elke zondagvoormiddag komen ze samen om hun passie te delen: fietsen. Al mag daar achteraf geen drankje aan ontbreken. Maar of de vrouwen dit altijd even leuk vinden is nog maar de vraag...
 
FVS
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons