Ninove 28 May 2020 - 22u20
Clear Sky
20.54°C

Ninoofse topvoetbalster Lisa Jacobs sluit mooie carrière af

05 mei 2019
AALST/NINOVE - Afgelopen weekend speelde Lisa Jacobs haar laatste wedstrijd met de Ladies van Eendracht Aalst tegen Woluwe, kampioen in de eerste klasse van het vrouwenvoetbal.
 
Lisa begon op 8-jarige leeftijd te voetballen bij VK Ninove en werd snel als talent opgemerkt. Ze kwam uit voor de jeugdteams van Anderlecht en werd kapitein bij de nationale ploeg U15. Ook bij Eendracht Aalst draagt ze de aanvoerdersband. Volgens haar trainer Dirk Decoen is ze een leider zowel op als naast het veld. Ninofmedia volgde de laatste wedstrijd van Lisa en sprak onder andere met Lisa Jacobs, trainer Decoen en voorzitter Johnny Dierick.
JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons