Ninove 28 May 2020 - 20u53
Clear Sky
20.54°C

Veel volk op Grote prijs Beeckman-De Caluwé

19 juli 2019

NINOVE - De Grote prijs Beeckman-De Caluwé bracht opnieuw veel renners en toeschouwers naar Ninove.

Met 146 deelnemers was het een zeer succesvolle editie van deze gekende wielerwedstrijd voor eliterenners.

Voor de start werd Belgisch Kampioen, Tim Merlier, door het bestuur in de bloemetjes gezet, waarna de wedstrijd om 14 uur van start kon gaan.

Er werden 13 ronden afgelegd over een afstand van 166 km. In de Onderwijlslaan en omliggende straten heerste een gezellige drukte, waar de wielerliefhebbers genoten van een terrasje, frietje of ijskreempje én de koers.

Er verschenen mooie namen aan de start, o.a. Belgisch kampioen Tim Merlier, Stijn Devolder, Jerome Baugnies, Bart De Clercq, Kenny Dehaes, Tom Van Asbroeck en vele anderen.

Na 3 uur 27min kwam Dries De Bondt (Corendon-Circus) als eerste over de meet in een spannende spurt met de Autralische kampioen Michael Freiberg en de Fransman Samuel Leroux.

Een geslaagde editie en een blije voorzitter van de Koninklijke Denderclub, Pascal Carael, na de wedstrijd.

GNE - Foto's Hilde B.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons