Ninove 07 Jun 2020 - 08u27
Overcast Clouds
11.48°C

Ninove wil terug een sportaward behalen

28 juli 2019
Ninove wil terug een sportaward behalen

NINOVE – Sport Vlaanderen daagt opnieuw alle Vlaamse gemeenten en steden uit om deel te nemen aan de ‘#sportersbelevenmeer-award.’ Ninove gaat deze uitdaging graag aan en wil net als in 2018 die award binnen halen.

Aan het behalen van de ‘#sportersbelevenmeer-award’ zijn 7 uitdagingen gekoppeld.

De sportdienst:

  1. organiseert minstens één G-sportinitiatief;
  2. stimuleert de inwoners op een originele manier om hun sportbelevingsfoto's te delen op sociale media met vermelding van #sportersbelevenmeer;
  3. organiseert een of meerdere initiatieven om gezinnen aan het sporten te krijgen;
  4. coördineert de ‘Maand van de sportclub’ op lokaal vlak, promoot die actie, gebruikt het ter beschikking gestelde promotiemateriaal en stimuleert de lokale sportclubs om hun deuren te openen;
  5. promoot de actie 'Breng je sportclub naar school' en stimuleert of ondersteunt de lokale scholen om originele initiatieven te organiseren;
  6. werkt een belevingsactiviteit uit rond sporten in de natuur;
  7. werkt rond sport op het werk.

Zij hebben hiervoor uiteraard jullie steun nodig. Ben je als individu aan het sporten en wil jij jouw sportbeleving delen? Heb je als sportclub nog een leuk (sport)initiatief, dat jullie in de kijker willen zetten? Maak er een foto van en deel het op sociale media met de hashtags #Sportersbelevenmeer en #SportinNinove.

Info: Sporters beleven meer.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons