Ninove 07 Jun 2020 - 10u12
Overcast Clouds
11.48°C

Ambitieus KVK Ninove ontvouwt zijn plannen

04 augustus 2019

NINOVE - Een maand voor de start van het nieuwe seizoen verzamelden bestuur, spelers en sponsors van KVK Ninove in hun thuisbasis aan ‘de Kloppers’. Voorzitter Patrick De Doncker ontvouwde er zijn plannen voor de nabije toekomst.

De sfeer zat er goed in en je kon de positieve vibes duidelijk voelen. De boost, die de club na het afgelopen seizoen onderging, werkt nog duidelijk door bij de promovendus in 3de Amateurliga.

Ninofmedia sprak met de voorzitter en de trainer over hun ambities en peilde bij nieuwkomer Steve Bael naar zijn verwachtingen voor het volgend seizoen. We luisterden ook naar de wijze raad van enkele clubcoryfeeën. 

JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons