Ninove 28 May 2020 - 21u20
Clear Sky
20.54°C

Opnieuw sterke internationale bezetting voor Memorial Rasschaert

04 augustus 2019

NINOVE - Afgelopen zaterdag organiseerde atletiekclub VITA al voor de 29ste keer de memorial Rasschaert. Deze atletiekmeeting staat bij de atleten hoog aangeschreven en wordt in binnen- en buitenland uitermate gewaardeerd.

Dikwijls biedt deze meeting de laatste kans om zich te plaatsen voor Europese of wereldkampioenschappen. Op basis van de geleverde prestaties situeert de atletiekmeeting zich bij de 100 beste ter wereld (63ste op de ranking). Het is dan ook spijtig dat niet meer mensen de weg vinden naar het atletiekstadion. Aan het weer lag het in alle geval niet. Het waren ideale omstandigheden voor topprestaties. Meer dan 1000 atleten maakten hun opwachting. Nationale toppers maar ook heel wat atleten uit het buitenland, waaronder Nieuw-Zeeland, Australië en Afrika. Ninofmedia maakte een sfeerreportage en sprak onder andere met de organisatie, lokaal talent en internationale topatleten. We namen ook een kijkje achter de schermen.

JTR

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons