Ninove 25 May 2020 - 17u53
Scattered Clouds
16.51°C

Karateclub Kachi begint aan een olympisch jaar

22 augustus 2019
Karateclub Kachi begint aan een olympisch jaar

NINOVE/GERAARDSBERGEN – In 2020 zal karate één van de nieuwe sporten zijn op de Olympische Spelen in Tokyo. Karateclub Kachi is aangesloten bij de karatebond WKF, die de erkenning heeft van een olympische sport.

Vorig seizoen was voor Kachi een topseizoen met 191 podiumplaatsen. Hierbij waren enkele titels op nationale en internationale tornooien. Tijdens de Ninoofse sportnacht kreeg de club bovendien de prijs voor de beste organisatie van Ninove met het jaarlijks internationaal tornooi “Maitoshi Kachi Trophy”.

Het succes dankt de club aan heel wat vrijwilligers, die steeds bereid zijn om alle kinderen en volwassenen een geweldige tijd te laten beleven. Zeven trainers zetten zich in voor de verschillende trainingsgroepen. In het nieuwe seizoen nemen Jolien Van Vreckem (gewezen eliteatleet van Vlaanderen) en Gwendolyn Vander Putten (gewezen Belgische kampioene) de kidsafdeling voor hun rekening. Deze 4- tot 6-jarigen trainen elke zaterdag van 9.30 uur tot 10.30 uur.

Naast het gewone bestuur is er ook een organisatieteam, dat elke maand vergadert over de activiteiten buiten de club. De eerste afspraak in september is het clubweekend in Bohan: een combinatie van sport, teambuilding en fun.

Iedereen is welkom bij Kachi vanaf 4 jaar. Deelnemen aan wedstrijden is zeker niet verplicht, ieder heeft hier een eigen doel.

Er zijn tot 5 trainingen per week. In Ninove is dat in de stedelijke sporthal (judozaal) op dinsdag, donderdag en zaterdag. In Geraardsbergen hebben de trainingen plaats in het provinciaal domein De Gavers op maandag en woensdag.

Info: website KachiDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 0474-88.25.58.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons