Ninove 30 Mar 2020 - 12u16
Clear Sky
1.84°C

Pijnlijke nederlaag voor KVK Ninove na helse week op de Kloppers

20 oktober 2019
Pijnlijke nederlaag voor KVK Ninove na helse week op de Kloppers

NINOVE - VK Ninove laat drie punten liggen tegen Avanti Stekene.

Op een diefje neemt Avanti Stekene drie punten op de kloppers! 
Ninove dat van bij de start de wedstrijd in handen nam botste op een Avanti muur.

De wortelkrabbers morsten met hun kansen. In minuut 65 besliste de ingevallen Jess De Ridder tegen het spelbeeld in de wedstrijd en zette de 0 – 1 op het bord.

Ninove gooide alles in de aanval maar botste tegen een uitstekende Brent Van Steelant die zijn netten ongeschonden hield. Pijnlijke nederlaag voor de VK na een helse week op de kloppers. Eindstand 0 – 1 .

RDG

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons