Ninove 04 Jun 2020 - 08u48
Overcast Clouds
20.36°C

Grote Prijs burgemeester Tania De Jonge is de “the place to be” voor de wielerfanaten

18 augustus 2017
Grote Prijs burgemeester Tania De Jonge is de “the place to be” voor de wielerfanaten

Nederhasselt - Op Zaterdag 26 en zondag 27 augustus is Nederhasselt opnieuw “the place to be” voor de wielerfanaten.

Op zaterdag 26 augustus vanaf 15u00 betwisten de dames elite A de 16de rit in het regelmatigheidscriterium Ladies Cycling Trophy Oost-Vlaanderen, deze wedstrijd wordt gereden over 12 plaatselijke ronden van 7km of in totaal 84km.Na dat ze vorig jaar op een schitterende wijze de afsluitingsmanche van de beker van België voor juniores hebben georganiseerd, kregen ze dit jaar een manche van de beker van België voor nieuwelingen toegewezen. De wedstrijd wordt op zondag 27 augustus 2017 om 15u00 opgang geschoten en verreden over 8 ronden van 10km. In totaal zullen 28 Belgische ploegen met hun beste 4 renners deelnemen.Vertrek en aankomst is ter hoogte van de woning van burgemeester Tania De Jonge – Nederhasseltstraat 181 – 9400 Nederhasselt. Het parcours vindt in en rond Nederhasselt plaats (Nederhasselt / Outer) en is met uitzondering van de Geraardsbergsesteenweg (Nederhasselt) volledig éénrichting. Voor renners en publiek is er een ruime parking voorzien op 350m voor de aankomst.(andu)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons