Ninove 28 May 2020 - 21u45
Clear Sky
20.54°C

Sussesvolle eindejaars-wandeltochten van de Marktrotters in Ninove

16 december 2019

NINOVE - Wandelclub de Marktrotters uit Herne organiseerde haar jaarlijkse eindejaarstochten in Ninove.

Het Hartencollege in de Onderwijslaan was de uitvalsbasis van de wandeltocht door Ninove en omgeving.

Men kon er kiezen tussen vijf afstanden om van start te gaan, zowel voor rustige als voor meer getrainde wandelaars was er een parcours uitgestippeld.

Na aankomst konden de deelnemers nagenieten bij een drankje in de refter van de school.

Mede door het mooie wandelweer werd het een geslaagde editie met tevreden wandelaars en organisatoren.

Info: Martktrotters Herne.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons