Ninove 30 Mar 2020 - 13u32
Few Clouds
8.19°C

Ninovieter werd Vlaams kampioen karate

01 oktober 2017
Ninovieter werd Vlaams kampioen karate

Ninovieter Gianni Schotte is vandaag, na een slopend seizoen, waaronder twee WK deelnames, JKA World Championship in Ierland & WSKA Championship in Italië-Treviso, met een bronzen medaille JKA, algemeen Vlaams kampioen JKA karate geworden te Assenede. Hij heeft zowel een 1e plaats kata als een 1e plaats kumite behaald ! We mogen dan ook superfier zijn op deze stadsgenoot. Alweer een mooie titel om toe te voegen aan zijn palmares.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons