Ninove 20 Aug 2018 - 03:31
Bewolkt
18°C

DE DIVAS HERRIJZEN ONDER KVK NINOVE

09 maart 2018
DE DIVAS HERRIJZEN ONDER KVK NINOVE

#Ninove - Het groen-zwarte clubbestuur besliste eind vorige week unaniem om in te gaan op de vraag van de DIVAS om na vier seizoenen SC Eendracht Aalst terug te keren naar waar ze ooit zijn ontstaan: KVK Ninove. De meisjes- en vrouwenvoetbalwerking blijft geconcentreerd op Den Deysel in Denderhoutem maar de DIVAS zullen in afspraak gebruik kunnen maken van de accommodaties en de diensten van op de Kloppers.

Voor het seizoen 2018 – 2019 mikken de DIVAS op provinciaal voetbal met minstens één ploeg.  Dit moet de opstap worden naar duurzame verdere groei in de toekomst.

Er wordt voluit de kaart getrokken van de jeugd waarbij voor volgend seizoen gestreefd wordt naar minstens volgende teams: U15, U13, U10 en U9. Er worden volop doorgroeimogelijkheden voorzien voor eigen jeugd richting volwassen teams. De jeugdwerking wordt verder ondersteund vanuit de meisjesvoetbalacademie (nu LAVA) die verder wordt uitgebouwd.

De DIVAS staan klaar om de draad terug op te pikken en voluit te werken aan de toekomst. Wie als volwassen of jeugdspeelster mee wil stappen of wie mee in de werking wil komen is van harte welkom.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons