Ninove 20 Aug 2018 - 03:28
Bewolkt
18°C

Verkeersveiligheid primeert aan Ninoofse scholen!

12 april 2018
Verkeersveiligheid primeert aan Ninoofse scholen!
 
#Ninove - Veiligheid aan de scholen is een belangrijk aandachtspunt van het stadsbestuur. Daarom is er nu ook een zebrapad aangelegd aan de basisschool De Wonderwijzer in Meerbeke, zodat de kinderen veilig de Nieuwstraat kunnen oversteken.
 
Dit zebrapad kwam er op vraag van de school zelf en van Lucie Van den Spiegel, wiens kinderen schoollopen in De Wonderwijzer. Zij maakte deze vraag over aan André Van Den Steen, OCMW raadslid te Ninove.
André gaf deze vraag op zijn beurt door aan burgemeester Tania De Jonge. Dit initiatief werd unaniem goedgekeurd door de verkeerscommissie en de gemeenteraad.
 
Iedereen is uiteraard heel tevreden met deze realisatie omdat op deze manier vermeden wordt dat de kinderen het gevaarlijke kruispunt moeten dwarsen. Zij kunnen na de paasvakantie alvast veilig starten aan het laatste trimester van dit schooljaar! ( DBBN)

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons