Ninove 25 May 2020 - 17u16
Scattered Clouds
16.51°C

Verkeershinder op Brakelsesteenweg door proefopgravingen

20 november 2018
Verkeershinder op Brakelsesteenweg door proefopgravingen

OUTER  -Op de Brakelsesteenweg zijn er voorbereidende proefopgravingen begonnen voor de geplande wegenwerken.

Op dinsdag 20 november zal er verkeershinder zijn op de Brakelsesteenweg tussen feestzaal De Vos en het kruispunt met de Aardeweg. Het verkeer moet beurtenlinks over één rijvak, geregeld via verkeerslichten.

Een gespecialiseerde firma is er proefsleuven aan het maken voor het opsporen van alle nutsleidingen.

Dit als voorbereiding op de eigenlijke rioleringswerken die van start gaan in januari 2019; de werken kaderen in de heraanleg van de steenweg voor het toekomstige winkelcentrum Ninouter.

De huidige werken zullen slechts 1 dag duren.

GNE    Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons