Ninove 04 Jun 2020 - 07u21
Overcast Clouds
20.36°C

Renovatie Denderbrug langs de N28 in Ninove

19 maart 2019
Renovatie Denderbrug langs de N28 in Ninove

NINOVE – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) is vanaf 18 maart tot eind november 2019 de Denderbrug langs de N28 aan het renoveren. De werken gebeuren in 2 fasen, zijn vrij ingrijpend en zullen voor verkeershinder zorgen.

Een volledige renovatie is voorzien voor de bovenbouw:

  • asfaltverharding en waterdichting,
  • brugdekvoegen,
  • brugranden,
  • brugleuningen.

Langs de onderzijde van de brug worden de nodige betonherstellingen uitgevoerd en komt er een beschermende coating.

Twee fasen

  • Voor de zomer gebeurt de 1ste fase: de afsluiting en de renovatie van de brug langs de N28 richting Aalst (N45).
    Hierbij zal het verkeer langs de N28 via 2 doorsteken in de middenberm op de tak van de N28 richting Meerbeke (N8) komen.
  • Vanaf begin augustus 2019 volgt de 2de fase: het afsluiten en de renovatie van de brug langs de N28 richting Meerbeke (N8).
    Hierbij zal het verkeer langs de N28 via 2 doorsteken in de middenberm op de tak van de N28 richting Aalst (N45) komen.

Voorafgaand aan deze werken laat AWV in de loop van de maand februari 2019 de doorsteken in de middenberm van de N28 aanleggen. De aannemer zal deze werken 's nachts uitvoeren.

Tijdens de renovatiewerken aan de Denderbrug is een wegomlegging in beide richtingen voorzien voor het fietsverkeer langs de N28 tussen de kruispunten N28/N8(Tramstatie) en N28/Nederwijk: via Fabrieksstraat - Désiré De Bodtkaai-Oude Kaai - Mallaertstraat - Nederwijk.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons