Ninove 25 May 2020 - 17u01
Scattered Clouds
16.51°C

Telefooncentrale lokale politie bereikbaar, maar zonder hoorbare beltoon

22 januari 2019
Telefooncentrale lokale politie bereikbaar, maar zonder hoorbare beltoon

NINOVE – Wanneer je de lokale politie contacteert via de 054-telefoonnummers, hoor je momenteel geen beltoon bij het overgaan van de telefoonlijn. De politiediensten ontvangen wel jouw oproep.

Het is dus best dat je even aan de lijn blijft, tot een van de agenten jou te woord staat.

Dit is een ongewenst neveneffect van de werken aan de telefooncentrale. De partners onderzoeken dit probleem.

Voor dringende politiehulp belt je steeds het nummer 101.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons