Ninove 16 Sep 2019 - 12u23
Overcast Clouds
14.79°C

Kasseide afgesloten op 8 mei

05 mei 2019
Kasseide afgesloten op 8 mei

LIEFERINGE – De Kasseide zal woensdag 8 mei 2019 ter hoogte van huisnummer 97 onderbroken zijn omwille van een rioolaansluiting.

De werken beginnen vanaf 9 uur en zullen maar 1 dag in beslag nemen.

Er is een wegomlegging voorzien via de Hoevestraat in Gooik.

Restaurant 't Sleutelgat is bereikbaar via de Halsesteenweg en de Brusselseheerweg.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons