Ninove 30 Mar 2020 - 12u02
Clear Sky
1.84°C

Politie controleert op alcohol en andere drugs tijdens de zomer-BOB-campagne

11 juli 2019
Politie controleert op alcohol en andere drugs tijdens de zomer-BOB-campagne

NINOVE – De lokale politie hield dinsdag 09 juli alcoholcontroles. Bij de 72 gecontroleerde voertuigen stelde zij 19 overtredingen vast.

De controles hadden plaats in Ninove, Denderwindeke en Voorde, tussen 12.30 uur en 21 uur. Deze actie maakte deel uit van de zomer-BOB-campagne en controleerde de bestuurders op het gebruik van alcohol en andere drugs.

Gemeente-Straat Controles Overtredingen %
Ninove-Mallaardstraat 14 8 57,1
Ninove-Aalstersestwg. 16 2 12,5
Denderwindeke-Krepelstraat 19 5 26,3
Voorde-Geraardsbergsestwg. 22 4 15,2
TOTAAL 71 19 26,8

Overtredingen

  • Twee bestuurders hadden teveel gedronken. Een van hen moest zijn rijbewijs voor 3 uur inleveren; de andere voor 6 uur.
  • Twee chauffeurs reden onder invloed van illegale drugs. Hun rijbewijs is ingetrokken voor 15 dagen. Een van beide was ook in het bezit van drugs.
  • Eén leerling-bestuurder hield zich niet aan de voorwaarden van het voorlopig rijbewijs.
  • Een voertuig was niet geldig verzekerd; het is geïmmobiliseerd.
  • Zeven personen droegen geen veiligheidsgordel.
  • Een voertuig was niet in orde met de inschrijving.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons