Ninove 31 May 2020 - 07u01
Clear Sky
15.05°C

Renovatie Denderbrug (N28): even terug twee rijstroken in beide richtingen

13 juli 2019
Renovatie Denderbrug (N28): even terug twee rijstroken in beide richtingen

NINOVE - Vanaf zaterdag 6 juli rijdt het verkeer op de Koning Boudewijnlaan/N28 terug over twee rijstroken in elke richting. De aannemer last een pauze in van 6 juli tot en met 4 augustus.

Maandag 5 augustus starten de werken terug op. De aannemer wisselt van kant en werkt vanaf dan op de rijrichting Meerbeke. Het verkeer rijdt dan over één rijstrook in elke richting.

Voor de veiligheid rijden fietsers tussen de twee kruispunten (Tramstatie en Refresco) om in de beide richtingen via de Fabriekstraat, Désiré De Bodt-kaai, Oude Kaai, Mallaertstraat en Nederwijk.

Fase 2 duurt van 5 augustus tot november 2019.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons