Ninove 07 Jun 2020 - 10u11
Overcast Clouds
11.48°C

Betonplaten wegdek beschadigd door hitte

23 juli 2019
Betonplaten wegdek beschadigd door hitte

NINOVE - Hitte eist haar tol op gewestwegen in beton.

Door de hitte zijn betonplaten omhoog gekomen op de Aalstersesteenweg in de rijrichting Ninove-Denderleeuw.

Ter hoogte van Hof Ter Eycken is beurtelings verkeer mogelijk op de gewestweg, wat lichte verkeershinder veroorzaakt. De snelheid is beperkt tot 30 km/u.

De stadsdiensten hebben in overleg met het Agentschap Wegen en Verkeer (de wegbeheerder) de nodige signalisatie aangebracht.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons