Ninove 28 May 2020 - 21u33
Clear Sky
20.54°C

Dubbele kop-staart aanrijding op Brakelsesteenweg

01 augustus 2019
Dubbele kop-staart aanrijding op Brakelsesteenweg

OUTER - Dubbele kop-staart aanrijding zorgt voor verkeershinder op Brakelsesteenweg

Bij twee kop-staart ongevallen donderdagavond kort na elkaar, op een afstand van tien meter, raakten vier wagens beschadigd.

Het eerste ongeval veroorzaakte enkel lichte blikschade; de tweede aanrijding tussen drie wagens had een grotere inpact. Door de klap verloor één van de wagens olie, die op het wegdek terechtkwam.

De brandweerzone Zuid-Oost kwam ter plaatse om de olie op te ruimen en het verkeer in goede banen te leiden. De politie van Ninove deed de nodige vaststellingen.

Door het ongeval was er verkeershinder in beide richtingen op de Brakelsesteenweg ter hoogte van de dierenkliniek.

Er vielen geen gewonden bij de ongevallen.

GNE - Foto's Giovanni N.  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons