Ninove 28 May 2020 - 22u29
Clear Sky
20.54°C

Fris jouw kennis op van het verkeersreglement

06 augustus 2019
Fris jouw kennis op van het verkeersreglement

MEERBEKE/LIEFERINGE – Op uitnodiging van Davidsfonds Meerbeke geeft Freddy Sonneville, oud-commissaris van Roosdaal, een update van jouw kennis van het verkeersreglement. Een interessant initiatief op 06 september in buurthuis De Kasseide, Lieferinge.

Voor velen onder ons ligt het rijexamen al een eeuwigheid achter de rug. Nochtans zijn de auto, het verkeer en alles daarrond sindsdien heel erg geëvolueerd.

Wat zeggen jou een lage emissiezone, een ABS of ESP-systeem, autodelen en carpoolen? Hoe verloopt een ademtest of een bloedproef, wat is mijn plaats in een fietsstraat?

Freddy Sonneville, de gewaardeerde oud-commissaris van Roosdaal, geeft een antwoord op deze en tal van andere vragen.

Je zal met een nieuwe, frisse blik naar het verkeer kijken, maar vooral op een veilige manier de weg terug op gaan.

Praktisch

  • Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 29 augustus 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054-33 37 91 (Cecile Appelmans), met opgave van jouw naam en het aantal personen.
  • Datum en uur: vrijdag 06 september 2019, om 20 uur.
  • Plaats: buurthuis De Kasseide, Kasseide 42 Lieferinge.
  • Toegangsprijs (ter plaatse betalen): leden € 5, niet-leden € 7.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons