Ninove 07 Jun 2020 - 10u14
Overcast Clouds
11.48°C

Fietssuggestiestroken langs Hemelrijk-Brielstraat, terug een fietspad op de Centrumlaan

06 augustus 2019
Fietssuggestiestroken langs Hemelrijk-Brielstraat, terug een fietspad op de Centrumlaan Op de Centrumlaan komt terug een volwaardig fietspad in plaats van de huidige fietssuggestiestrook.

NINOVE – In de maand augustus zal de firma Trafiroad vanaf 12 augustus de markering uitvoeren van de fietssuggestiestroken op Hemelrijk en Brielstraat. Op de Centrumlaan komt opnieuw een volwaardig fietspad.

De aanleg van de suggestiestroken (koudplasten) langs Hemelrijk-Brielstraat gebeurt ’s nachts, tussen 19 uur en 6 uur, en in twee fasen: telkens langs één zijde van de straat. Parkeren is dan niet mogelijk. Timing:

  • nacht van 12 augustus op 13 augustus langs de ene straatkant;
  • nacht van 13 augustus op 14 augustus langs de andere kant;
  • 16 augustus overdag sjablonen schilderen.

De aannemer gebruikt een compressor en een stroomgroep, maar zo minimaal mogelijk om de nachtrust van de omwonenden zo weinig mogelijk te hinderen.

Deze werken kunnen enkel plaats vinden als het niet regent. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen steeds aanpassingen gebeuren aan de planning.

Fietspad Centrumlaan

De fietssuggestiestrook op de Centrumlaan maakt plaats voor een volwaardig fietspad, zoals voorheen.

Tijdens de nacht van 11 augustus op 12 augustus brengt de aannemer daar de koudplasten aan en op 16 augustus overdag de sjablonen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons