Ninove 28 May 2020 - 22u35
Clear Sky
20.54°C

E40 enkele nachten gedeeltelijk afgesloten

08 augustus 2019
E40 enkele nachten gedeeltelijk afgesloten

REGIO – Tot en met donderdagnacht 8 augustus is de E40 richting Gent elke nacht afgesloten. Op 9 en tussen 12 augustus en 14 augustus gebeurt dit in de richting Brussel.

Dit is nodig omwille van wegenwerken, die gebeuren tussen 22 uur en 5 uur 's ochtends.

In de richting Gent is de afrit tot donderdagnacht wel nog bereikbaar. Vanaf daar wordt het verkeer omgeleid via de parallelweg richting Dendermonde.

Op vrijdagnacht (9 augustus) en tussen maandagnacht (12 augustus) en woensdagnacht (14 augustus) is de E40 dan richting Brussel afgesloten. Het verkeer kan de afrit Aalst nemen en parallel blijven rijden om vervolgens terug de E40 op te gaan. Op 15 augustus zijn de werken volledig afgerond.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons