Ninove 20 Aug 2018 - 03:28
Bewolkt
18°C

Update werken: tijdelijke opening Dreefstraat en het Clement Behnplein

02 juni 2017
Update werken: tijdelijke opening Dreefstraat en het Clement Behnplein

In de Dreefstraat en het Clement Behnplein werden nutsleidingenwerken uitgevoerd. Vanaf vandaag 2 juni om 16 uur zullen de Dreefstraat en het Clement Behnplein opnieuw tijdelijk open zijn voor verkeer. Vanaf 12 juni volgt fase 3 van de nutsleidingenwerken waarbij het kruispunt Dreefstraat – Weggevoerdenstraat – Stationsstraat tot 16 juni wordt afgesloten.

De laatste fase 4 start op 19 juni waarbij de Weggevoerdenstraat vanaf Fernand Tavernestraat tot het kruispunt Stationsstraat (kruispunt niet inbegrepen) afgesloten wordt. Voor het bouwverlof van 7 juli zal alles opnieuw opengesteld worden. De handelszaken blijven bereikbaar tijdens de werken.

De omleidingen worden voorzien via Aalstersesteenweg – Koning Boudewijnlaan – Mallaardstraat (of omgekeerd). Het centrum van Ninove is ook bereikbaar via Albertlaan – Elisabethlaan – Centrumlaan.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons