Ninove 21 Aug 2019 - 04u51
Clear Sky
10.83°C

Carnavalsklassiekers op 't klokkespel van 't Aud Stadhooësj.

08 februari 2019
NIENOF - 't Stadsbestier van Nienof hee veneir zan twieë Nienofske Carnavalsklassiekers oeën 't spelen gezetj op 't klokkespel van 't Aud Stadhooësj.
 
De melodiekes van 'Oons  Wettellieken' en 'Wauilje zenj de Ninovieterkes' wisselen makkandern af om d'halvier tot noeë Carnaval Nienof... 
En nau gauilj'n.
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons