Ninove 20 Feb 2020 - 09u02
Lichte regen
6.27°C

Terugblik op de aanstelling van de nieuwe stadsprins Dario Pieters

25 februari 2019

NINOVE – De aanstelling van de nieuwe stadsprins in de eventhal Cloë is meer geworden dan zomaar een feestje. Daarvoor zorgden een schitterende carnavalsambiance en natuurlijk ook de kersverse prins Dario.

Bekijk hier de samenvatting van zaterdag 23/2/2019.

Bekijk hier het volledige verslag: https://www.youtube.com/watch?v=S_bVy.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons