Ninove 19 Jan 2020 - 05u05
Lichte regen
1.65°C

DACO Total Energy Concepts laat carnavalsong door de boxen knallen.

28 februari 2019

NINOVE – DACO neemt voor het 3de jaar op rij deel aan de carnavalsstoet voor bedrijven. Deze keer gaan ze, buiten het gebruikelijk uitdelen van snoep, hun carnavalssong laten knallen door de boxen.

Ze zijn met DACO Total Energy Concepts actief over het hele land, waardoor ze soms dreigen de voeling te verliezen met hun regio van oorsprong. Als bedrijf hebben ze bewust ingezet op een betere ‘naambekendheid rond de kerktoren’ en hiervoor doen ze dan ook de nodige initiatieven.

Zo was er onder meer recent het partnership met een van de grootste technologische vormingsscholen in de provincie: het PTI Ninove. Ze hebben ook een jonge, net afgestudeerde, projectingenieur energie in dienst genomen, die woont in Ninove.

“Voor ons was het simpel, carnaval leeft in Ninove en zit sterk ingebakken in de lokale cultuur en de bevolking. Bijgevolg is de bedrijvenstoet een prachtige manier om DACO dichter bij de Ninovieter te brengen. Na het leggen van enkele contacten in de Ninoofse carnavalswereld wisten we, dankzij de ervaren muzikale duizendpoot Freddy Danau, een echte DACO carnavalsknaller in het leven te roepen. We lieten deze inzingen door carnavalscoryfee Glen van Hooland met een sappige Ninoofse tongval.” Ze willen beide heren dan ook enorm bedanken voor hun expertise en advies.

Graag willen ze een lach op het gezicht toveren bij de luisteraars en daar zijn ze volgens ons best in geslaagd. “Als we dan ook nog eens kunnen duidelijk schetsen wat DACO net doet en waarvoor men allemaal bij ons terecht kan, dan is ons doel meer dan bereikt.”

Ook hebben ze een leuke wedstrijd gekoppeld aan de lancering van het carnavalslied waarbij de deelnemende carnavalisten een fles DACO Gin kunnen winnen. Een leuke opwarmer.

Deelnemen kan via de Facebookpagina en de website.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons