Ninove 28 Feb 2020 - 15u18
Lichte regen
5.44°C

Ninove opent 58ste carnavalsjaar met parcourswijziging

12 november 2017

Tijdens een druk bijgewoonde openingszitting van carnaval Ninove 2018 op 11/11 werd de nieuwe carnavalsaffiche bekendgemaakt. Er waren dit jaar maar liefst 12 inzendingen binnengekomen van evenveel verschillende deelnemers. Het Thema "Lotj au stem mor heuren" moest samen met de datum duidelijk in beeld staan wat bij dit ontwerp het geval is, samen met de opgevende kleur zal de affiche opvallen in de Ninoofse straten in aanloop naar carnaval Ninove 2018.

De volledige opname van Wettel & Krabber 2017 kan je bijken op onderstaande link:

https://www.ninofmedia.tv/vrije-tijd/carnaval/item/595-wettel-krabber-2017

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons