Ninove 19 Jan 2020 - 05u22
Lichte regen
1.65°C

Primeur voor Ninove live het carnaval op 18/2 via livestream op Ninofmedia.tv

20 januari 2018

#Ninove - Wie de website van www.Ninofmedia.tv bezoekt, zal al gemerkt hebben dat er in de rubriek ‘livestream’ al een tijdje een testbeeld te zien is met de boodschap ‘Even geduld’. De tijd is aangebroken om dit geduld niet langer op de proef te stellen en te vertellen wat er zich binnenkort achter dit groen knopje bevindt. Andy Dupont, bezieler van Ninofmedia, speelt al een tijdje met het idee om de Ninoofse carnavalsstoet via het internet live te laten bekijken. De ontmoeting met een bedlegerige Ninoofse carnavalist een tijd geleden motiveerde hem om echt werk te maken van dit idee. Makkelijker gezegd dan gedaan zo bleek al snel en waar vind je voldoende mensen die hieraan kunnen en willen meewerken. Maar…waar een wil is, is meestal ook een weg https://www.ninofmedia.tv Met de goedkeuring van het stadsbestuur en de carnavalsinstanties werden de voorbereidingen gestart en net op de valreep is Ninofmedia zo goed als klaar met de voorbereidingen zodat de carnavalsstoet op zondag 18 februari 2018 via livestream rechtstreeks kan worden uitgezonden op de website van Ninofmedia. Wie dus om één of andere reden niet in het stadscentrum geraakt, kan vanop afstand toch genieten van het spektakel. Het is de bedoeling om ter hoogte van de tribunes die opgesteld staan in de Centrumlaan het optreden van de verschillende carnavalsverenigingen met enkele camera’s in beeld te brengen. Vanuit de regiekamer worden de meest relevante beelden online gezet. De uitzending zal starten vanaf het ogenblik dat de Rozezondagstrein de Centrumlaan opdraait en eindigen na het laatste optreden. De carnavalsgroepen zelf hoeven niets te missen want de volledige opname is nadien te bekijken op www.NinofMedia.tv Graag nog meegeven dat deelnemers die iets extra onder de aandacht willen brengen i.v.m. hun uitvoering, uitgenodigd worden dit te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons