Ninove 25 Apr 2019 - 06u28
Scattered Clouds
10.42°C

Wil je een Ninoofs Dialectwoordenboek winnen?

26 augustus 2018
Wil je een Ninoofs Dialectwoordenboek winnen?

NINOVE – Het nieuwe Ninoofs Dialectwoordenboek verschijnt in december 2018. Neem deel aan onze tweewekelijkse wedstrijd en maak kans op een gratis exemplaar.

Het eerste Dialectwoordenboek kwam uit in 2000. De nieuwe versie van het Ninoofs Dialectwoordenboek is veel uitgebreider. Ze bevat een schat aan Ninoofse rubrieken zoals uitdrukkingen, oude plaats- en straatnamen, aftelrijmpjes, liedjes, legenden en vertelselkes, recepten, carnavalsgroepsnamen, spot- en bijnamen van vroegere Ninovieters en leuke tekeningen. Het nieuwe boek rolt begin december van de persen.

Wedstrijd

Je kunt een exemplaar winnen en het afhalen tijdens de boekvoorstelling op 9 december in cultuurcentrum De Plomblom. Winnen kan door deel te nemen aan een wedstrijd, die om de twee weken loopt via www.ninofmedia.tv, de plaatselijke tv-zender. Telkens lichten wij een tipje van de sluier op over de inhoud van het nieuwe Dialectwoordenboek.

Om de twee weken brengt Ninofmedia-Tv een nieuwe wedstrijdvraag. Antwoorden op de gestelde vraag kan je alleen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De winnaar van de tweewekelijkse wedstrijd maken wij telkens bekend via Ninofmedia-Tv. De wedstrijd loopt vanaf begin september tot eind november 2018. Iedereen kan deelnemen.

Voorintekenen

Je kunt vóór 30 september 2018 vóórintekenen door betaling van 18 € op rekening BE50 1030 4995 9718. Je naam en woonplaats komen in de namenlijst achteraan het boek. Wens je het boek opgestuurd te krijgen, dan betaal je 4 € extra per besteld boek. Vanaf 1 oktober kan je het boek nog steeds bestellen maar dan aan 20 € en 4 € extra per boek voor thuisbezorging.

De uitgave van het nieuwe Ninoofs Dialectwoordenboek is een realisatie van de Werkgroep Ninoofs Dialect, met medewerking van de Stad Ninove, de Erfgoedraad en de Erfgoedcel Denderland.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons