Ninove 03 Jun 2020 - 19u33
Overcast Clouds
20.36°C

3de herfstquiz voor elk wat wils

10 oktober 2018
3de herfstquiz voor elk wat wils

DENDERWINDEKE – De Davidsfondsafdelingen van Denderwindeke en Ninove organiseren op vrijdagavond 26 oktober de 3de van hun herfstquiz.

Het is een algemene quiz met voor elk wat wils: een alfabetronde, meerdere vragenrondes (rond allerhande thema’s) en twee lichte tafelrondes. Echt een aanrader voor een avond amusement. Iedereen gaat met een waardevolle prijs huiswaarts. Ze starten de quiz om 20 uur, zodat iedereen vóór middernacht naar huis kan (als ze dat willen). Let op: vooraf inschrijven is verplicht!

Praktisch

  • Datum: vrijdag 26 oktober 2018 vanaf 19.30 uur.
  • Plaats: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9 Denderwindeke.
  • Toegangsprijs: € 20 per ploeg (max. 4 personen per ploeg).
  • Vooraf inschrijven is verplicht. Dat kan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en betaling van € 20 euro rekeningnummer BE31 4399 0943 9155. De organisatoren kennen de tafels op basis van de volgorde van betaling.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons