Ninove 16 Jun 2019 - 07u16
Clear Sky
13.17°C
  • OCMW-raad 19 juni en gemeenteraad 20 juni in De Kuip

Circus Ronaldo komt swingen in Ninove

11 oktober 2018
Circus Ronaldo komt swingen in Ninove

NINOVE – Circus Ronaldo slaat op zijn Vlaamse toernee ook de tenten op in Ninove. Zij brengen groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding op 18, 20 en 21 oktober. Wij mogen twee vrijkaarten weggeven.

Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van een bijzondere circusfamilie. Met de voorstelling ‘Swing’ schrijft hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij.

Verwacht je niet aan grote dramatiek, maar wel aan een swingende mengeling van circus en variété. Met ‘Swing’ keert Ronaldo terug naar de formule van het oude circus en de carnivale. Laat je omhullen door de warmte, de speelsheid, de heerlijke dynamiek en frisse opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde. Ontdek het circus zoals niemand je het ooit eerder toonde. Het zestal van ‘Swing’ zal je niet alleen charmeren met hun humor en doldwaze fratsen, maar je ook verliefd laten worden op hun ongekunstelde authenticiteit.

Praktisch

  • Data: donderdag 18, zaterdag 20 en zondag 21 oktober, telkens om 20 uur.
  • Plaats: Dr. Hemerijckxplein in Ninove.
  • Basisprijs: € 15 – Reductie: € 14 – min-26 jaar: € 12 – Vriendenpas: € 12.
Wij mogen 2 vrijkaarten weggeven voor donderdagavond 18 oktober. Stuur asap een mail met jouw naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een onschuldige hand trekt de winnaars.
Info: https://www.circusronaldo.be/.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons