Ninove 24 Mar 2019 - 01u47
Mist
11.12°C

‘Willen Is Kunnen’ verwent opnieuw de toneelliefhebbers

06 november 2018

APPELTERRE – Toneelvereniging 'Willen Is Kunnen' (WIK) brengt eind november de hilarische voorstelling 'De Kat heeft muizenissen'. Ninofmedia mocht alvast een kijkje nemen tijdens de repetities.

Herman Wolff, de beroemde schrijver van ‘romantische verhalen’ is de jongste broer van Marc Wolff, die zwaar gehandicapt is door een ongeval. Of Marc nu echt gehandicapt is of dat gewoon speelt, of Herman nu echt getrouwd is met een Turkse zonder dat zijn ma op de hoogte is en of tenslotte Kathy Pouse echt muizenissen heeft... Dat hangt allemaal af van een bijdehandse meid, een macho vriend (die onder de slof ligt), een bezorgde moeder en een wijze vader-facteur. Om nog maar te zwijgen over enkele aanbidsters. Lachen is onvermijdelijk.

Wie nog een ticket wil bemachtigen moet er snel bij zijn want de verkoop loopt als een trein.

Praktisch

  • Speeldata: vrijdag 23 november, zaterdag 24 november, zondag 25 november, vrijdag 30 november en zaterdag 1 december; alle dagen om 20 uur, zondag om 15 uur.
  • Locatie: zaal PAX Appelterre-dorp 13 (aan de kerk in Appelterre).
  • Kaarten: volwassenen € 8, kinderen onder de twaalf jaar € 4.
  • Reservaties: 0475-53 02 18 of www.wik-appelterre.be.

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons