Ninove 21 Aug 2019 - 05u43
Clear Sky
10.83°C

Free Souffriau en Barbara Dex brengen kerstconcert in Abdijkerk

03 december 2018
Free Souffriau en Barbara Dex brengen kerstconcert in Abdijkerk

NINOVE – Ninovement organiseert voor de vijfde keer een kerstconcert in de monumentale Abdijkerk. Free Souffriau treedt er zaterdag 29 december voor de tweede keer op met Barabara Dex als gaste.

Na verschillende topartiesten zoals Paul Michiels, Free Souffriau en Christoff is Free Souffriau dit jaar opnieuw aan de beurt. Deze keer staat Barbara Dex haar als gaste vocaal terzijde.

Beide dames hebben hun sporen in de showbusiness al lang verdiend. Zij zullen ongetwijfeld voor een prachtig kerstconcert zorgen.

Ninofmedia schenkt hiervoor 4 gratis kaarten weg: Deel dit verder en like onze pagina winaars maken we bekend op 24 december 2018

Praktisch

  • Datum en tijdstip: zaterdag 29 december om 20 uur (deuren 19.15 uur).
  • Plaats: Abdijkerk, Kerkplein Ninove.
  • Kaarten: € 30, verkrijgbaar bij Huis Verschelden en Juwelies Nachtergaele, beiden op het Oudstrijdersplein in Ninove.
  • Reservatie: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0499-19 93 27.

MLI

 

Vier vrijkaarten

De organisatie van Ninovement bezorgde ons vier gratis kaarten.

Interesse? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een elfenhand zal vier gelukkigen onder de inzenders aanduiden.

Wij maken de vier winnaars bekend op maandag 24 december!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons