Ninove 16 Jun 2019 - 06u31
Clear Sky
13.17°C
  • OCMW-raad 19 juni en gemeenteraad 20 juni in De Kuip

KEVA en kinderkoor Ballabile concerteren samen

20 december 2018
KEVA en kinderkoor Ballabile concerteren samen

ASPELARE – Op tweede kerstdag geeft KEVA een concert in de Sint-Amanduskerk, samen met kinderkoor Ballabile.

De muzikanten van harmonie KEVA uit Aspelare laten jullie op 26 december 2018 opnieuw genieten van een sfeervol kerstconcert. Het kinderkoor Ballabile uit Heldergem opent als gast de concertavond.

Zoals elk jaar heeft het concert plaats op tweede kerstdag, ideaal om na het kerstmenu met familie en vrienden nog even na te genieten bij fijne kerstmuziek.

Nadien kan je nog gezellig bijpraten in de Mariazaal van de Vrije Basisschool van Aspelare, Plekkersstraat 4. KEVA zorgt daar voor een natje en een droogje.

Praktisch

  • Datum en uur: woensdag 26 december om 19.00 uur.
  • Plaats: Sint-Amanduskerk Aspelare.
  • Toegang: gratis.

Info: KEVABallabile.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons