Ninove 16 Jun 2019 - 07u12
Clear Sky
13.17°C
  • OCMW-raad 19 juni en gemeenteraad 20 juni in De Kuip

Vantauidj Op Tasj brengt de ‘Crème Glace Oorlog’ naar Aalst

19 december 2018
Vantauidj Op Tasj brengt de ‘Crème Glace Oorlog’ naar Aalst

NINOVE/AALST – De Ninoofse Carnavalsvereniging NKV ‘Vantauidj Op Tasj’ brengt het theatergezelschap Sven De Ridder Company naar het C.C. De Werf te Aalst. De voorstelling heeft plaats op zondag 10 november 2019. Op tasj, maar je kan nu al kaarten reserveren.

“De Creme Glace Oorlog” is als eerste komedie van Sven De Ridder en Brik Van Dyck een meer dan aangename aanslag op de lachspieren van jong en oud. Het is een schouwspel van de bovenste theaterplank met een cast om U tegen te zeggen. Op en top vakmanschap met de nodige frisse wind om een potteke kaut van topkwaliteit te kunnen afleveren.

Het verhaal speelt zich af in een niet nader bepaald Antwerps park. Sinds jaar en dag zwaait Pierre Pistache (Jan Van Dyke) er de ijsschep als ijsventer. Dit doet hij steevast met zijn klassiek vermaarde drieluik aan smaken: vanille, chocolade en juist ja… pistache. Bij zijn activiteiten staat zijn Westvlaamse wederhelft Isabelle (Leen Dendievel) hem trouw terzijde. Op een dag komt een kaper op de kust het monopolie van Pierre Pistache ondermijnen. De selfmade Italiaan Roberto Montana (Sven De Ridder) tracht hem alle klanten af te snoepen, inclusief Dave van de stadsdienst (Brik Van Dyck) en de districtsburgemeester (Luc Verhoeven). Hiervoor werpt hij een heel arsenaal van smaken en gratis wifi in de strijd.

Dolkomische toestanden, overgoten met een sausje van slapstick, spraakverwarringen en een verrassende plot. Kortom… een ware coupe ambassadeur van de Vlaamse komedie.

Deze familievoorstelling betekent meteen het feestelijke startschot van het 16de werkjaar van de Ninoofse carnavalsvereniging en een prelude voor het diamanten jubileum van carnaval Ninove.

Praktisch

  • Datum en tijdstip: zondagnamiddag 10 november 2019.
  • Plaats: cc De Werf, Molenstraat Aalst.
  • Tickets: € 27.
  • Reservatie: vanaf 17 december 2018 via www.ccdewerf.be of 053-72.38.11.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons